POVEZOVANJE = MOČ

26.11.2015

V zadnjem času zasledim veliko novo nastalih skupnosti, ki želijo  združiti "podobno misleče" ljudi. in potem slišim v ozadju vprašanja...S kakšnim namenom? Kaj se lahko tako doseže? Ali so to kakšne sekte?...verjamem, da ste se ob zadnjem vprašanju nasmehnili in si mislili svoje. ( Wikipedija pravi, da je Sékta ali ločina druga najmanjša verska organizacija  in verska skupina, ki je nastala z odcepitvijo od kake že utrjene verske skupnosti.)

Ta izraz včasih uporabimo tudi za drugačne organizacije, ki niso verske, bolj v "slabšalnem" pomenu. Vendar zakaj? Ker izstopajo iz povprečja in okvirjev? Morda. Pa je to zares slabo?

No pa poglejmo, zakaj se ljudje radi združujemo in družimo. V prvi vrsti smo socialna bitja. No,naj vam postavim eno vprašanje. Zakaj ste si izbrali krog prijateljev, ki ga imate?

Imate skupne interese? Enako stare otroke? Podoben posel? Skupne prijatelje? Skupne ali podobne hobije? Seveda, nekaj od tega zagotovo. Saj na tak način vendar delite med seboj svoje izkušnje, spoznanja, dogodke... skupno vsemu temu pa je da SKUPAJ RASTETE in SE UČITE, pa naj bo to na kateremkoli področju in TO JE DOBRO! <3

Zelo sem vesela, da je vedno več druženja in združevanja  med ljudmi, ki vedo, da je za napredek nujno DELOVATI IZ SEBE in DELATI NA SEBI! Ja in ZNANJE KAKO je naš POGON in naša INTUICIJA je naš VODNIK! 

Meni se je eno takih pomembnih vprašanj pojavilo pred ca.12 leti, ko sem bila še redno zaposlena kot komercialistka v enem uspešnem gradbenem podjetju. To je bila takrat moja sanjska službica, lepa pisarnica, delo od 8 do 16ih in tako vsak dan. Happy me.:-)

Tako je minilo 6 let, potem pa je nekega dne, kot mrzel tuš v obraz v meni "butnilo"...ok Maja, kaj to je to? Tako vsak dan do 65.leta? To je tvoje življenje naslednjih 30 let? NEEEEE! A se je vam to tudi zgodilo?

Ali ste se pač sprijaznili z "usodo" da tako pač je in ste lahko srečni, da sploh imate službo in nek minimalni prihodek, da itak v naši države vse gre v maloro, da so politiki zaj....na celi črti ipd.

Dragi moji, vaša usoda je v vaših rokah, pa naj se še tako klišejsko sliši!!!

Ok, kje dobiti to znanje in kako zaznati intuicijo? 

Prvi korak je že ta, da o tem sploh začnemo razmišljati in da se znamo vprašati... na katerem področju bi lahko bila ali bil še boljši? Kaj si želim spremeniti? Kakšno znanje potrebujem za to spremembo? Koliko denarja potrebujem za takšna šolanja?... in verjemite mi, ko boste o tem začeli razmišljati, bo priložnost sama prišla in potrkala. Na vas pa je. ali ji boste odprli vrata ali pa boste še malo počakali, ker vas je strah. ..saj ste že slišali za Zakon privlačnosti ne? 

Sedaj pa imam še eno pomembno vprašanje. Ali veste, da lahko vsak dan za vsaj 1% napredujete? Jaz poznam odgovor. Vas zanima?

Povabim vas na pogovor ali v živo ali preko spleta, kjer vam bom razkrila recept. Pišite mi na mail: viva.agencija@gmail.com ali pa si zagotovite 2-urni brezplačni dostop do platforme na naslovu 

http://maja_stefanec.biguacademy.com/brezplacna_registracija/  

in malo pobrskajte!  Vendar pazite...lahko vam spremeni življenje ;-)

A ne bi bilo krasno, če bi na koncu leta lahko rekli...to leto pa sem napredoval-a za 365 % !!!! JA!  

od srca do srca....

MAJA...ponosna ambasadorka BigU Akademije!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.